AMPA IES PERE VIVES

SERVEIS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA


SERVEI D´EXTRAESCOLARS PER A ASSOCIATS

En els documents de més avall trobareu l’oferta d’activitats extraescolars organitzades per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut per al curs 2023-2024. En cas de que us pugui interessar fer-ne alguna, feu si us plau una preinscripcio i la deixeu a la bústia física de l´AMPA (al costat de consergeria) o be envieu nos la per email. Si hi ha alguna altra extraescolar que us pugui interessar també ens ho podeu proposar.
Les activitats, en cas de dur-se a terme, començarien la primera setmana d'Octubre de 2023.
El teatre es farà els dijous.

* Preus extraescolars 2023/2024
* Inscripcions extraescolars 2023/2024
* Document tractament de les dades

 

ALTRES SERVEIS PER A ASSOCIATS

Menjador:
A través d’un acord amb l’AFA de l´Escola Emili Vallès, l’AMPA ofereix un SERVEI DE MENJADOR per a les famílies que hi estiguin interessades.
L’alumne/a de l’Institut Pere Vives que es vol quedar a dinar al menjador de l’Emili Vallès cal que ens enviï una preinscripcio que apareix a activitats extraescolars (per que l´AMPA n´estigui al corrent) i segueixi les instruccions que allà hi trobarà per la compra de tiquets a la plataforma digital de l´Emili Vallès:
https://afaemilivalles.net/2021/04/01/nou-servei-catering-afa/

Armariets:
En cas d’estar interessats a llogar-ne un durant un curs escolar, llegiu, si us plau, les normes al carretó de compra de la pagina principal
En cas de voler deixar lliure l’armariet, cal omplir el formulari que trobareu més avall i lliurar-lo, juntament amb la clau, a Consergeria.
Donada la limitacio en la disponibilitat d´armariets, abans de fer el pagament mireu disponibilitat a la web o pregunteu a Consergeria

* Retorn imports armariets