AMPA IES PERE VIVES

SERVEIS I ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA


SERVEI D´EXTRAESCOLARS PER A ASSOCIATS

En els documents de més avall trobareu l’oferta d’activitats extraescolars organitzades per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut per al curs 2023-2024.
De moment l´oferta es la del curs 2022-2023 . En cas de que us pugui interessar fer-ne alguna, feu si us plau una pre inscripcio i la deixeu a la bustia física de l´AMPA (al costat de consergeria) o be envieu nos la per email. Servirà per establir minims de participants.
Si hi ha alguna altra extraescolar que us pugui interessar tambe ens ho podeu proposar..
Les activitats, en cas de dur-se a terme, començarien la primera setmana d’Octubre de 2023..
El teatre es fara els dijous.

* Preus extraescolars
* Preus inscripcions extraescolars
* Document tractament de les dades

 

ALTRES SERVEIS PER A ASSOCIATS

Menjador:
 A través d’un acord amb l’Escola Emili Vallès, l’AMPA ofereix un SERVEI DE MENJADOR per a les famílies que hi estiguin interessades. 
 L’alumne/a de l’Institut Pere Vives que es vol quedar a dinar al menjador de l’Emili Vallès compra un tiquet a la Consergeria de l’Institut, que avisa l’escola abans de les 10:00 del matí perquè aquesta sàpiga qui es queda a dinar. 

* Inscripcions menjadors

Armariets:
 En cas d’estar interessats a llogar-ne un durant un curs escolar, llegiu, si us plau, les normes.
 En cas de voler conservar l’armariet llogat per al curs 2022-2023, no cal retornar la clau, només cal informar-ne a Consergeria. 
 En cas de voler deixar lliure l’armariet, cal omplir el formulari que trobareu més avall i lliurar-lo, juntament  amb la clau, a Consergeria.

 Donada la limitacio en la disponibilitat d´armariets, abans de fer el pagament cal preguntar a Consergeria si hi ha armaris disponibles

* Inscripció contracte armariets
* Registre armariets
* Retorn imports armariets